Procurorul Andrei Bodean șterge pe jos cu primarul Vergil Chițac. ”Dacă ardea cardiologia, ne invitai să ne lăsăm de fumat?”

Omul care i-a trimis la ”olimpiadă” pe intangibilii Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și Sorin Strutinsky, procurorul Andrei Bodean, se revoltă astăzi împotriva declarațiilor aberante făcute de primarul în funcție, Vergil Chițac, care ne-a sfătuit pe toți să ne vaccinăm pentru a nu ajunge să ardem în spitale.

"Vaccinati-va cu totii pentru a nu ajunge in astfel de situatii" - Vergil Chitac, Primarul mun. Constanta, imediat dupa incendiu.
Deci daca nu vrei sa arzi de viu intr-un incendiu dintr-un spital din Romania, ai face bine sa nu te imbolnavesti.
Imbolnavirea te expune de fapt riscului de incinerare, nu instatiile electrice vechi de 80 de ani, lipsa detectoarelor de fum si a instalatiilor de stingere, nerespectarea normelor PSI si asa mai departe. Sanatatea, ne invata administratia, e cea mai buna paza contra carbonizarii.
Oare daca ardea cardiologia sau ortopedia, ce ne-ar mai transmis edilul? Lasati-va de fumat, slabiti, apucati-va de sport? Nu va mai rupeti picioarele? Sa ne intelegem, sunt fanatic pro vaccin. Alaltăieri am facut doza a 3 a.”, a postat procurorul Andrei Bodean, prin intermediul Facebook.