Felicia Ovanesian a rezolvat problema cea mai gravă din Primăria Constanța: lipsa hârtiei igienice

Ne-ar fi plăcut ca acest titlu să fie o glumă. Nu este. Ieri, pe contul privat, dedicat prietenilor apropiați, city managerul constănțenilor a simțit nevoia să se laude, din nou, cu o prostie. Felicia Ovanesian le-a spus apropiaților, că angajații Primăriei Constanța s-au apucat să spele băncile din parcul de la gară, după ce o persoană semnalase în cursul dimineții că acestea sunt pline de găinaț. 

Domnișoara city manager, Felicia, n-a mai ținut cont că afară plouă și a trimis angajații Primăriei să spele imediat băncile. A pozat totul și a anunțat imediat pe contul de Facebook marea operațiune.


 
Doar că, doi dintre apropiații ei au dorit să-i atragă atenția că sunt alte probleme mai grave în oraș. Unul dintre ei i-a semnalat faptul că în apropierea blocului în care locuiește a existat cândva un loc de joacă, stabiliment care a dispărut între timp cu totul, fără ca locuitorii să știe dacă în zonă se va reconstrui ceea ce existase.
Răspunsul Feliciei a venit prompt: ”veți mai aștepta. am organizat licitație pentru refacerea a 10 locuri de joacă și nu s-a prezentat nimeni. Vom relua. Pentru restul de 50 pe care vrem să le amenajăm ... nu putem că nu au cadastre terenurile. Și nici contract în baza căruia să facem cadastrele. Cam la fel se pune problema cât privește ghenele. Nu le putem înlocui până nu facem 400 de cadastre. Da, greaua moștenire.”, a răspuns Felicia Ovanesian. 

A urmat, evident, replica oamenilor care au spus că sunt sătui de această scuză cu ”greaua moștenire” și întrebarea cheie de la un cetățean curios: ”există ceva ce ați găsit în regulă în Primărie? Pentru că stau și mă întreb ce au făcut atâția ani”

Aici, nu e foarte clar dacă întrebarea era adresată în mod ironic sau domnul respectiv dorea să-i ridice o minge la fileu Feliciei Ovanesian, însă răspunsul pe care aceasta l-a oferit ne arată că în Primăria Constanța, până la venirea echipei Chițac, se trăiau vremuri cu adevărat căcăcioase, vorba poetului. 

”Vă dau un exemplu. În toalete nu exista hârtie igienică. Fiecare funcționar primea un sul pe lună (parcă). Vizitatorii, vai de ei. Erau geniali funcționarii cu sulurile de hârtie igienică pe holurile instituției.”, a replicat Felicia Ovanesian. 

La final, cetățeanul care dorea parc lângă bloc s-a minunat de marea realizare, a fost certat de Felicia Ovanesian pentru că face greșeli din punct de vedere gramatical și a fost imediat zburat din lista de prieteni, pentru a nu-și mai putea permite altădată să critice activitatea city managerului. 

Am aflat, cu toții, astfel, ce probleme grave au găsit reprezentanții echipei Chițac în Primăria Constanța. Slavă domnului că s-au rezolvat, mai multe nu avem de spus!