Constanța sălbatică: Tânăr agățat de spațiul dedicat bicicletelor, în exteriorul unui microbuz CT BUS, neobservat de șofer

“Așa merg nevaccinații la Constanța”, este comentariul savuros al unui internaut care a suprins o imagine incredibilă a unui călător agățat de spațiul dedicat bicicletelor, în exteriorul unui microbuz CT BUS.
În ciuda faptului că microbuzele sunt dotate cu nu mai puțin de ȘAPTE camere de supraveghere, șoferul CT BUS nu a observat cascadoria periculoasă.

Contactați de Constanta.info, reprezentanții companiei de transport au făcut următoarele precizări:
“ Imaginea cu călătorul agățat de suportul pentru biciclete al autobuzului CT BUS apărută în mediul online reprezintă dovada unei grave încălcări a normelor de securitate. Persoana care a ales să facă un astfel de gest dă dovadă de comportament iresponsabil, punându-și viața în pericol.
Vom proceda la analizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Precizăm că toate autobuzele Mercedes Sprinter sunt dotate cu cameră de supraveghere pe spate, dar imaginile înregistrate de acestea nu sunt disponibile șoferului decât în momentul manevrei de mers înapoi, sau dacă este accesată direct. De aceea, conducătorul auto nu poate interveni decât dacă este alertat de către ceilalți călători.
Facem apel, pe această cale, către toți utilizatorii transportului public în comun, să respecte normele de siguranță în vigoare, pentru a evita orice accidentare.”