Noul Superman este bisexual

Noul Superman este bisexual

DC Comics dezvăluie că în cea mai recentă poveste intitulată "Superman: Son of Kal-El", noul “Om de Oțel”, Jon Kent, va avea o relație de același sex în timp ce combate criza climatică și protestează împotriva deportării refugiaților.
Superman a trecut prin multe aventuri de când a apărut pentru prima dată în cărțile de benzi desenate…acum 80 de ani. A salvat lumea de mai multe ori. A murit și a revenit la viață.
Până în acest an, însă, fiecare aventură a lui Superman a fost condimentată de povestea de dragoste dintre el și Lois Lane.
Al cincilea număr al seriei de benzi desenate DC „Superman: Fiul lui Kal-El” ni-l prezintă însă pe noul Superman - Jon Kent, fiul lui Clark Kent și al lui Lois Lane.

Supereroul este bisexual și se îndrăgostește de Jay Nakamura, reporter de sex masculin, un scriitor cu ochelari și păr roz, “umărul” pe care Kent se sprijină atunci când este prea obosit să fie Superman.
DC Comics a făcut anunţul cu ocazia National Coming Out Day, o zi de conştientizare a comunităţii LGBT, iniţiată în SUA.