RESTRICȚII de circulație pentru Ziua Națională a României

Pentru că miercuri, 01 decembrie, va avea loc o paradă militară în fața Monumentului Eroilor din Războiul de Independență din parcul Casei de Cultură, începând cu ora 10:00, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și zonele adiacente se instituie o serie de restricții, după cum urmează:

marți, 30 noiembrie, începând cu ora 16:00, vor fi interzise oprirea și staționarea autovehiculelor pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, între străzile Nicolae Iorga și I.L. Caragiale.

reprezentanții Poliției Rutiere și ai Direcției Generale Poliția Locală vor împărți flyere prin care posesorii de autovehicule vor fi informați cu privire la restricțiile de circulație. Mașinile ale căror proprietari nu pot fi contactați, vor fi ridicate și mutate în afara zonei de siguranță.
marți, 30 noiembrie, se va restricționa accesul autovehiculelor în parcările situate pe strada I.L. Caragiale (în dreptul Casei de Cultură), în parcarea care aparține Casei de Cultură a Sindicatelor.
miercuri, 01 decembrie, începând cu ora 09:00, se vor institui restricții de circulație pentru toate categoriile de autovehiculele, pe tronsonul delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu respectiv bulevardul 1 Decembrie 1918, între bulevardul. I.C. Brătianu și bulevardul Tomis.
Excepție fac mijloacele de transport în comun aparținând CT BUS S.A, care vor circula, după cum urmează:
• în interval orar 09:00 – 12:00, mijloacele de transport în comun vor circula pe banda 3 a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, pe sensul de mers dinspre strada I.L. Caragiale spre bulevardul Tomis;
• în interval orar 12:00 – 13:00, circulația mijloacele de transport în comun va fi oprită;
• în interval orar 13:00 – 14:00, mijloacele de transport vor circula pe banda 3 a bulevardului Alexandru Lăpușneanu, în sensul de mers dinspre bulevardul Tomis spre strada I.L. Caragiale.

Accesul la eveniment se va realiza cu respectarea măsurilor de prevenție împotriva infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2. La punctul de acces organizatorul va verifica atestarea vaccinării, testării sau vindecării de infecția cu SARS-CoV-2.