Scurtă prezentare a liberalilor fără rușine

M-am lămurit. Deși undeva, în adâncul sufletului, încă mai speram că există o urmă de bun simț în tabăra liberală, că s-a instalat o oarecare jenă față de gogomăniile primarului pe care l-au susținut pentru că n-au avut de ales, de notorietate fiind faptul că Vergil Chițac vine din categoria “figuri impuse”…acum e clar.

Muuulți dintre ei se identifică, aproape se confundă cu stilul acesta insolent, specific parvenitului politic.
Ceea ce vedeți în imagini sunt patru consilieri locali PNL care se proptesc ÎN și LÂNGĂ autobuzele electrice sosite zilele acestea la Constanța. Nu lipsește nici textul ușor infantil care însoțește postarea: “În imagine noul autobuz electric pe care orașul nostru îl deține de săptămâna trecută”
Să ne lămurim. Nu este nicio rușine, ba chiar este absolut normal ca o administrație să ducă mai departe proiectele bune demarate de fosta conducere a orașului. Dar să te împăunezi fără jenă cu munca altuia, să te cocoți pe electricele astea despre care Decebal Făgădău a vorbit încă de acum PATRU ANI… asta arată o acută lipsă de caracter.
În cadrul ședinței de Consiliu Local din decembrie 2018, primarul de atunci al Constanței, Decebal Făgădău, anunța că Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a publicat anunțul pentru achiziționarea de autobuze electrice pentru municipiul Constanța:
”Sper ca mai devreme sau mai târziu, municipiul Constanța să beneficieze de cele 41 de autobuze electrice pe care le-am promis. Sunt convins că ele vor deveni realitate și se vor alătura celor 104 autobuze pe care deja le avem în exploatare.”
Tot în 2018 trecea de votul consilierilor locali studiul de fezabilitate și a principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul „Stații de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiul Constanța”.

Cu scuze pentru liberalii decenți și care înțeleg să facă politică în mod responsabil, pe unii dintre ei cunoscându-i personal, in contextul prezentat mai sus remarc ridicolul absolut al doamnei consilier local Mihaela Andrei.
Și…doamnă, vedeți că pe lângă Costin Avătavului, Cristian Omocea și Alexandru Nazâru, în loc să îl etichetați pe colegul dumneavoastră Teo Popa…ați etichetat un artist cu același nume.