Parlamentul României: Ești un HOȚ!/Ești un PROST! VIDEO

Scene fără precedent au avut astăzi loc în Camera Deputaților. În timp ce ministrul Energiei, Virgil Popescu, se răfuia de zor de la tribuna Parlamentului cu foștii colegi de alianță de la USR, chinuindu-se să-și citească discursul de pe foaie și acuzându-i de manipulare și propagandă comunistă, copreședintele AUR, George Simion, îi striga din sală că este “hoț”.

„Îl rog pe domnul Simion să se ducă la Putin să scadă preţul la gaze”, i-a răspuns Popescu lui Simion.
Din doi pași, George Simion a sărit la tribună, i-a pus o mâna pe umeri lui Popescu și în timp ce îl strângea de braț cu cealaltă, continua să-i strige: “ești un hoţ!”.

Ministrul Popescu nu s-a lăsat nici el mai prejos: “La Rusia cu dumneavoastră! Ești un prost!”

Avocata Ingrid Mocanu comentează tabloul clasei politice românești:
“Când Bacalbașa era împins, nimeni nu protesta. Când urlau în piețe, înjurau, îmbrânceau, dădeau boxe la maxim, etc, era bine, că erau ”salvatorii” cei care agresau și agresau ”corupții” și era bine. Numai eu am făcut zeci de plângeri penale pentru că am fost agresată verbal și fizic și nu s-a întâmplat absolut nimic... toți neo-marxiștii aplaudau că era foarte bine că se agresau ”penalii”... pe care tot ei îi stabileau și făceau liste. Acum, când Simion a găsit și el ”coruptul” care a mărit facturi (parcă era bine când se abroga OUG-ul 114 a penalului ”dragnia” care le plafona) și l-a violentat și el nițel cică este o problemă.
Este! La fel cum erau și violențele celorlalți la adresa cui credeau ei...
S-au simțit ”răcoriți” românii cei ”răi” prin gestul lui Simion? Probabil. Frigul din case și urcarea la cer a prețurilor la energie te fac să aplauzi, ca simplu cetățean, orice reacție la adresa celui pe care îl consideri vinovat pentru ceea ce ți se întâmplă. La fel cum se simțeau haștagii ”împliniți” când eram violentați noi, “dujmanii” lor.
E vreo diferență? NU! Niciuna! Violența a început demult și nu de la AUR... ei doar au preluat ștafeta.”