Imagini în EXCLUSIVITATE din Spitalul de Infecțioase: “E un dezastru!”

Constanta INFO a primit de la cititori imagini din interiorul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase, la aproape șase luni de când secția de Terapie Intensivă a fost cuprinsă de incendiu:

“Spitalul arată ca atunci când l-au închis. Nici până la vară nu vor fi gata lucrările…Ce vor face cu angajații care se întorc? Îi vor trimite în șomaj tehnic? E un dezastru!”


Amintim că în urmă cu câteva zile, într-un interviu acordat presei locale, primarul Vergil Chițac a vorbit despre lucrările care se desfășoară în unitatea medicală:

“Am adus lângă noi oameni care au donat… și nu vorbim de sume mici. Tot ce vedeți acolo înseamnă cam vreun milion de euro. Pentru fiecare lucrare, oamenii ăștia au cumpărat materialele, uneori au făcut și lucrările dacă au putut, iar unde n-au putut să facă lucrările am făcut noi ACHIZIȚIE DIRECTĂ pentru manoperă. Mai avem de făcut instalația electrică. Din BANI PRIVAȚI cumpărăm materialele necesare și noi facem o ACHIZIȚIE DIRECTĂ de manoperă.(…) Cred că la începutul lunii următoare o să terminăm”.