Dr. MITROI-MAXIM: Nu mai bine plecați voi toți în niște concedii definitive?

Revolta cadrelor medicale din Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a atins punctul culminant, odată cu aflarea veștii că vor fi obligați să intre în concedii de odihnă, unitatea medicală nefiind deschisă nici până la această oră.
Astfel, medicul infecționist Cora Mitroi-Maxim le transmite un mesaj dur tuturor celor răspunzători de soarta SCBI și a pacienților care ar trebui să beneficieze aici de servicii medicale:

“Știți ce le-aș spune acestor decidenți care deși în ultimile două-trei săptămâni, văzând că ritmul lucrărilor nu va permite sub nicio formă deschiderea spitalului la 1 aprilie și totusi nu au luat nicio măsură cu privire la angajații dispersați prin tot județul cărora le expiră detașările?!
Le-aș spune să se ducă domniile lor într-un concediu prelungit!!!
Și nu eu sau colegii mei, care muncim cu adevarat pentru constănțeni, la patul bolnavului.
Ei să se ducă în concedii....definitive!!
Ăstia care stau de ședințe și de plimbat hârtii! Și nu rezolvă nimic. In 6 luni!!
Și toți cei care se victimizează că au făcut tot ce au putut! Numai că au putut mult prea puțin! Toți să intre în concedii!
Doamna manager se victimizează pe grupul de pe wattsapp fiind susținută de cei care prin poziția de ghiocel cred că își vor asigura locul de muncă.
Doamna manager dacă putea să fi deschis spitalul, ar fi făcut-o până acum.
Poate că are nevoie și domnia sa de un concediu pentru refacere! Că tot se vaită că nu mai poate! Mă iertați dar nu sunt impresionată câtuși de puțin de lamentarea dvs.
Noi, angajații dumneavoastră pe care nu dați doi bani si pe care îi tratați cu secretomanie și cu lipsă de comunicare, am suferit cu adevărat cand ne aflam în UPU în valul 4 și luam masca de O2 de la un pacient la altul pentru câteva minute și apoi iar făceam schimb pentru că nu aveam suficiente paturi cu O2. Și nu v-a păsat!! Că daca v-ar fi păsat, nu ați fi solicitat închiderea spitalului nostru în totalitate!!
Asa că...domnule primar Vergil Chițac , doamna Adriana Campeanu, nu aveți niste concedii restante de luat?! De prin 2021? Și nu ne supărăm nici daca va luați din 2022? Pe o perioada cât mai lungă, eventual. Și cât stați în concedii, s-or gasi niște înlocuitori care să poată să deschidă spitalul MAI REPEDE!!!!
Dna manager interimar, prof univ dr Cambrea, nu aveți niște studenți la care să predați?! Că bolnavi pe care sa-i tratați nu prea aveți unde....Și poate o veni cineva care să știe cu adevarat cu ce se manancă povestea cu deschiderea unui spital care a fost închis abuziv!”