USR îi răspunde Feliciei Ovanesian: ”O jignire adusă medicilor și constănțenilor”

Reprezentanții USR au reacționat, în urma atacurilor venite din partea administratorului public, care i-a numit ”muncitori necalificați” și i-a acuzat că participă la proteste ca niște ipocriți, deși n-au făcut nimic pentru a rezolva situația Spitalului de Infecțioase din Constanța. 

”Este o speculaţie fără niciun fundament, un atac josnic ce nu îi face deloc cinste doamnei Ovanesian. O mișcare previzbilă... E trist că a ajuns să mascheze incompetenţa şi dezastrul din Constanţa cu astfel de ieşiri. După cum au putut observa şi mulţi dintre colegii dvs. care au fost prezenţi la protest, acea fotografie reprezintă o situaţie de moment, realizată la invitaţia organizatorilor. Am spus în repetate rânduri că situaţia gravă de la SCBI este mai presus de interesele politice și chiar am încurajat și celealte partide să se implice mai mult.

Membrii USR Constanţa au efectuat vizite săptămânale la spital, vizite la ISU, la DSP, la anexele spitalului, adrese, interpelări cu implicarea consilierilor locali, dar și a parlamentarilor filialei. De mai bine de trei luni am făcut şi facem cam tot ce ne stă în putere din punct de vedere legal şi atât cât ne permite cadrul administrativ. Doamna Felicia Ovanesian ce a făcut? A stat şi a privit de sus, pe geam, la mulţimea adunată în faţa Primăriei.

Îi reamintim atât doamnei city-manager, cât şi domnului primar Vergil Chiţac, că USR Constanţa a fost primul și singurul partid politic care a avut comunicare publică pe subiectul SCBI, în timp ce ei nu făceau altceva decât să lanseze termene mincinoase, doar ca să mai scape de „gura“ presei. Postarea şi atitudinea domniei sale reprezintă, înainte de toate, o jignire adusă zecilor de medici și cetățeni care au venit sâmbătă în fața Primăriei din cauză că incompetenţa administraţiei Chiţac i-a lăsat fără locuri de muncă.”, au transmis reprezentanții USR.