Delta Dunării este pregătită să-și întâmpine oaspeții de Sărbatorile Pascale

Destinația turistică Delta Dunării este și anul acesta, în topul preferințelor, atrăgând mii de turiști care aleg să petreacă vacanțele în mijlocul naturii, în una dintre cele mai frumoase Rezervații a Biosferei.

Se apropie minivacanța de Paște și Delta vă așteaptă cu oferte variate, de la case tradiționale, pensiuni și până la hoteluri de 3, 4 și 5 stele, gradul de ocupare, la ora actuală, fiind de aproape 60% în majoritatea unităților de cazare

Administratorii de pensiuni și hoteluri au pregătit pe lângă mese festive cu produse tradiționale și activități pentru întreaga familie: plimbări cu barca, cu caiacul, canoea, biciclete, concursuri de tras cu arcul, căutatul ouălor de către copii. La toate astea se adaugă muzica și dansurile tradiționale ale ansamblurilor comunităților din Deltă.

Pachetele turistice pentru minivacanța de Paște pornesc de la 1350 lei pentru două persoane și ajung până la 700 euro. Serviciile pot fi achitate si cu ajutorul voucherelor de vacanță.

Orice locație ați alege din Delta Dunării veți avea împlinit cel mai frumos vis de vacanță, în cea mai spectaculoasă, locuită, Rezervație a Biosferei din Europa!