Consilierul PNL Mihaela Andrei, Sadghuru și limba română

Inspirată probabil de recenta vizită a unui cunoscut guru indian, doamna Mihaela Andrei, consilier local PNL, a trântit astăzi, în a treia zi a Învierii, pe pagina oficială de Facebook, o postare într-o limbă română aproximativă, cu virgule aruncate anapoda, transmițând alegătorilor din înțelepciunea lui Sadghuru:

“De-abia aseară am citit, că a fost Sadghuru in Romania. Da, este un guru indian, care ne transmite din înțelepciunea lui și răspunde și la întrebări. La întrebările celor care caută răspunsuri și își pun mereu întrebarea: “de ce?” El parcurge cu motocicleta 30.000 km, din Londra până în sudul Indiei, timp de 100 de zile, pentru a le vorbi oamenilor despre importanța conservării solului și a apei. „Oricâtă bogăţie, educaţie şi bani avem, copiii noştri pot trăi bine doar dacă refacem solul şi apa. Planeta Conştientă este singura cale înainte”- Sadhguru.
Sadghuru spune, că ar trebui sa ne începem dimineața cu un zâmbet de recunoștință că ne-am trezit și suntem în viață. Voi ați zâmbit azi?”

Printre cei care s-au grăbit să-i răspundă afirmativ Mihaelei Andrei se numără și prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, de unde deducem că tabăra liberală are motive să zâmbească cu gura până la urechi.