Reprezentanții USR Constanța nu știu dacă e bine să fie concesionate piețele constănțene

În urmă cu câteva zile am publicat pe site-ul Constanta.INFO, în exclusivitate, planul actualei administrații de a concesiona piețele Tomis 3, Unirii și Tomis Nord, către anumiți ”prieteni” din oraș. După ce am publicat informațiile, am solicitat reprezentanților partidelor din Consiliul Local Constanța un punct de vedere referitor la această situație. 

În timp ce reprezentanții PSD nu au oferit încă un răspuns la solicitarea noastră, cei de la USR spun că urmăresc situația, dar că nu știu încă să spună cum vor aborda situația. 

”Este clar că trebuie aduse o serie de schimbări la modul în care sunt administrate și gestionate cele trei piețe, este nevoie de modernizare, însă, referitor la propunerea de concesionare a acestora - așa cum este prezentată acum - considerăm că nu reprezintă cea mai viabilă soluție. Acel studiu de oportunitate, în baza căruia a fost propus acest proiect, ridică câteva semne de întrebare. Cu toate acestea, așteptăm ședințele comisiilor de specialitate, pentru a evalua mai bine proiectul și ulterior ne vom pronunța în consecință.„, au răspuns reprezentanții USR Constanța. 

Etichete: