PSD cucerește "pas cu pas" conducerea Portului Constanța. George Vișan numit Director Comercial

Organizația PSD Constanța punctează decisiv, prin instalarea în conducerea Portului Constanța a fostului deputat George-Gabriel Vișan.

Conform unui anunț de ultim moment, fostul deputat PSD a fost numit în această dimineață în funcția de Director Comercial la Compania Națională Administrația Porturilor Maritime Constanța (CN APM), poziție pe care George Vișan a mai ocupat-o și-n etapa 2012-2015.

Anunțul vine la doar două zile după reuniunea de sâmbătă a Biroului Permanent al Organizației Municipale a PSD Constanța, prezidată de Ion Dumitrache, omul care stăpânește Portul Midia.

La sindrofia de partid organizată, conform comunicatului oficial al PSD pentru stabilirea calendarului de acțiuni pe următoarele trei luni” , a participat și deputatul George Vișan, numit azi în conducerea Portului.

Totodată, la eveniment au mai fost prezenți, așa cum se obișnuiește, președintele Organizației Județene, Felix Stroe, prim-vicepreședintelui Daniel Georgescu și secretarul Organizației Municipale PSD Constanța, Dede Perodin.

Reuniunea de sămbătă, 14 mai, a Organizației Municipale a PSD Constanța
Reuniunea de sămbătă, 14 mai, a Organizației Municipale a PSD Constanța

Încă de la începutul lunii februarie, Nicolae Moga și George-Gabriel Vișan au reprezentat primele propuneri din interiorul PSD Constanța pentru două poziții din Consiliul de Administrație al Portului. Cu toate acestea, la momentul respectiv, partidul a ales să-i trimită în CA-ul Administrației Port pe Suryan Omar Dede și Gheorghe Naceades.

Și uite că, la exact trei luni distanță, un nou membru al Organizației PSD Constanța este numit, de data aceasta în Conducerea Executivă a Portului, mișcarea fiind una ușor de anticipat, având în vedere imensele interese economice ce gravitează în jurul acestei companii.

Conducerea CN APM 16.05.2022
Conducerea CN APM 16.05.2022

În acest moment, trei poziții din Consiliul de Administrație al CN APM sunt ocupate de oamenii PSD-ului, numiți de la inceputului acestui an: Suryan Omar Dede, Gheorghe Naceades, de la PSD Constanța, și Dan Alexandru Catană, numit de la București.