USR și PNL au stricat planul lui Chițac. Barosanul PSD, Ion Dumitrache, lăsat fără șoseaua care i-ar fi adus milioane de euro

Astăzi, în ședința de Consiliu Local, primarul Vergil Chițac nu doar că a refuzat să retragă de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre numărul 56, ba mai mult, s-a bătut cu toată lumea într-o încercare disperată de a-i face un cadou de milioane liderului PSD, Ion Dumitrache. 

Proiectul prevedea ca mai multe fâșii de teren din marginea proprietății lui Ion Dumitrache, aflate pe malul mării să treacă la Confort Urban, pentru ca apoi, liderul PSD să primească autorizație de construire pentru un cartier situat chiar pe malul mării. 

Am scris întreaga poveste în cursul zilei de ieri. O puteți citi urmând linkul: https://www.constanta.info/2022/05/29/cum-il-ajuta-vergil-chitac-pe-liderul-psd-constanta-ion-dumitrache-sa-ridice-un-cartier-de-blocuri-pe-malul-marii?

Proiectul a primit aviz negativ de la toate comisiile. Nu neapărat pentru că l-ar fi îmbogățit pe nea Nelu Dumitrache de la PSD, cât mai ales pentru că în urma proiectului, taluzul din Faleză Nord s-ar fi umplut de mașini, lucru pe care nici liberalii nici useriștii nu-l doresc, ambiția comună fiind ca paralel cu marea să existe o promenadă pe care să fie interzisă circulația autovehiculelor. 

Vergil Chițac a încercat să convingă pe toată lumea că proiectul e bun, dar nu a reușit. Singurii care au votat PENTRU au fost PSD-iștii, proiectul fiind respins. 

Felicitări consilierilor USR și PNL, pentru că astăzi au votat în folosul constănțenilor.