Doru Iordache îi răspunde Corei Mitroi-Maxim: ”Am ajuns să cred că mă vânează! Eu am plătit pentru tratament”

În cursul zilei de ieri, medicul Cora Mitroi-Maxim a lansat un atac la adresa consilierului personal al primarului Constanței, Doru Iordache. Acuzațiile referitoare la acesta arătau că domnul consilier și-a folosit influența pentru a beneficia de tratament, într-o clinică medicală care nu trata în mod obișnuit suferința respectivă și înaintea altor pacienți aflați la fața locului. Astăzi, Doru Iordache a dorit să facă precizări referitoare la acuzațiile care i s-au adus. Povestea integrală poate fi citită aici:

https://www.constanta.info/2022/06/17/acuzatii-grave-doru-iordache-a-abuzat-de-influenta-pe-care-o-are-in-interiorul-spitalului-nu-va-e-jena-ar-trebui-sa-va-fie

 

Iată ce răspunde Doru Iordache, consilierul primarului Vergil Chițac:

“Atacurile”doamnei doctor Cora Maxim la adresa mea, lansate pe contul domniei sale de Facebook, au devenit o obișnuiță. Pot spune chiar că mă vânează! De data aceasta a încercat să transforme un banal tratament într-o poveste cu iz penal. Revenind la presupusul meu abuz, menționez următoarele: m-am prezentat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase, joi 9 Iunie, pentru un consult. Am avut trimitere de la medicul de familie! Mi s-au luat analize și mi s-a prescris un tratament. Vineri, 10 Iunie, a sosit rezultatul analizelor și mi s-a mai prescris și tratament injectabil pentru cinci zile. Pentru că venea weekendul prelungit am fost îndrumat să continui tratamentul la secția cu spitalizare continuă a SCBI din cartierul Medeea. Luni, 13 Iunie, de Rusalii, era de gardă la secția din Medeea doamna doctor Slujitoru, prietena doctoriței Maxim, așa că, vrând nevrând am întâlnit-o în holul de la intrare. Aceasta a informat-o cu privire la vizita mea în secție pe doamna doctor Maxim. Cam ăsta este abuzul meu!!! Numai ca eu am plătit contravaloarea tratamentului primit. Este adevărat că luni dimineața când m-am prezentat pentru tratament era un pacient cu o plagă mușcată care a fost preluat înaintea mea, nu m-am prevalat de nicio calitate și nu a sunat nimeni în secție pentru ca să primesc vreun tratament preferențial. În rest, în celelalte 2 zile în care am frecventat secția de la Medeea, nu mai era nimeni la tratament!!! Oricum, doamna doctor Maxim care se auto caracterizează ca un medic devotat, preocupat de munca la capul pacientului, face un abuz în ceea ce mă privește. Domnia sa uită de respectarea intimității și a confidențialității medicale. Domnia sa afirmă pe contul său de Facebook că aș fi avut “roșu în gât”. În același registru, încearcă să mă pună în comparație cu un caz grav al unei doamne doctor ca să dea greutate și dramatism acestui banal tratament. Probabil că așa zisul abuz al meu ar trebui să aibă și un prejudiciu. Vă anunț că dacă n-aș fi plătit contravaloarea tratamentului, valoarea prejudiciului ar fi fost de vreo 100 de lei!!!! Înțeleg că pentru faptul că am susținut-o la funcția de manager și nu a reușit să o obțină, a devenit o problemă pentru mine. Îmi pare rău, dar “influența” mea nu a fost de ajuns în fața votului colegilor care au ales ca director interimar pe altcineva. Apoi, doamna doctor Maxim nu s-a mai înscris la concursul de manager. Mulțumesc!”