CONSTANȚA: O femeie a fost tăiată pe față în sala de judecată!

Serviciul de Ambulanță a fost solicitat să intervină astăzi la Tribunalul Constanța, pentru a prelua o femeie care, potrivit surselor, a fost victima fostului concubin, care a atacat-o chiar în sala de Judecată.

“A fost o solicitare prin serviciul 112 pentru o pacientă care prezenta o plagă la nivelul feței. Femeia era conștientă și stabilă. A fost transportată de colegii noștri la Spitalul Clinic Județean de Urgență”, transmit reprezentanții SAJ Constanța. Agresorul a fost reținut de forțele de ordine: “Astăzi, în jurul orei 11.45, polițiștii Secției 3 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, în incinta Judecătoriei Constanța s-ar afla o persoană care prezintă o plagă tăiată.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie, de 33 de ani, care ar fi fost tăiată, în zona feței, de către fostul concubin, de 44 de ani.

Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc în timp ce ambele persoane se aflau într-o sală de judecată, într-un proces civil.
Autorul se află în custodia polițiștilor, urmând a fi condus la audieri.

Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, fiind conștientă și cooperantă.

La acest moment, cercetările sunt în desfășurare”, transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța.