Apartament din Mamaia, devastat de chiriași VIDEO

Despre proprietarii care închiriază apartamente în stațiunea Mamaia fără nicio verificare prealabilă și fără să se gândească la consecințe, inclusiv la deranjul pe care grupurile de tineri cu chef de distracție îl produc în cartierul Summerland, acolo unde s-au mutat și numeroși constănțeni, s-a tot vorbit în ultima vreme, cu atât mai mult cu cât profilul stațiunii s-a schimbat. Din ce în ce mai puțini turiști care își petrec vacanța în stațiunea Mamaia aleg să se cazeze la hotel, închirierea unui apartament fiind varianta preferată, inclusiv datorită costurilor reduse.

 

Număr mare de persoane, bani puțini, petreceri lanț în cameră. Cam așa se traduc multe dintre așa-zisele “vacanțe de weekend” din cartierul odată select al stațiunii, Mamaia Summerland, situat chiar în zona de cluburi.
Asta s-a întâmplat și sâmbătă noaptea, când, în toiul distracției, un grup de tineri a devastat apartamentul închiriat. Unul dintre petrecăreți a filmat dezastrul și s-a mândrit cu isprava pe TikTok.
Potrivit Antena 3, în clipul video pot fi număraţi şapte tineri, fete şi băieţi, care, în loc să petreacă în cluburi sau terase, şi-au cumpărat alcool şi au mers să asculte muzică şi să bea chiar în apartament.

Ameţiţi de aburii alcoolului, tinerii au ascultat muzică la volum maxim şi au început să distrugă apartamentul pe care l-au închiriat. Scaune, mese și canapele rupte, chiştoace de ţigări pe parchet, băuturi vărsate pe pat, sticle pe jos.

Acesta este tabloului “turismului” de apartament practicat în multe blocuri din Mamaia.