Șoferul lui Teodosie, prins de polițiști “zburând” cu 235 de km/h pe A2! Arhiepiscopul, pe scaunul din dreapta

Surpriză de proporții pentru polițiști pe Autostrada Soarelui. Potrivit Antena 3, după ce au oprit o maşină care gonea cu 235 km la oră, oamenii legii au constatat că în autoturism, pe locul din dreapta, se afla ÎPS Teodosie. Potrivit surselor, şoferul se numeşte Mihăiţă Sadâca. Bărbatul a rămas fără permis.

“Astăzi, în jurul orei 15.50, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A2, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe A2, sensul de mers București - Constanța, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism, fiind înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reținut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, transmite IPJ Constanța.

Arhiepiscopia Tomisului a răspuns întrebărilor Constanta INFO referitoare la acest subiect: “Șoferul nu este de la noi, nu este angajatul nostru și nici mașina nu este a Arhiepiscopiei Tomisului. Nu pot confirma prezența IPS Teodosie în mașină”, a transmis preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al instituției.