Vrei să fii marinar pentru o zi? Forțele Navale te invită pe o navă militară!

Tot ce trebuie să faci este să participi la un concurs organizat de Forțele Navale Române, să răspunzi corect la cinci întrebări legate de misiunile executate de Forțele Navale Române și astfel, ai șansa să petreci o zi, pe mare, alături de echipajul unei nave militare, în cadrul repetițiilor care vor avea loc pentru ediția de anul acesta a Zilei Marinei Române. La concurs sunt așteptați să participe toți românii:

“Dacă nu poți să vii la Constanța, îți vom trimite un premiu la tine acasă!

Să începem:

1.Cum s-a numit cel mai recent exercițiu naval la care au luat parte militarii Centrului 39 Scafandri?
2.Care a fost obiectivul principal al exercițiului multinațional „Breeze 22” la care au luat parte peste 300 de marinari militari români?
3.Ce proceduri operaționale au exersat militarii care au participat la exercițiul naval „Shield Protector 22”?
4.Ce exerciții militare s-au desfășurat simultan, anul acesta, în zona fluvială din responsabilitatea Forțelor Navale Române?
5.Câte mine marine, care pluteau în derivă, în Marea Neagră, în zona de responsabilitate a Forțelor Navale Române, au distrus scafandrii EOD ai Centrului de Scafandri, de la începutul agresiunii militare a Rusiei asupra Ucrainei?

Trimite răspunsurile tale pe adresa concurs.navy@gmail.com, până miercuri, 10 august 2022, ora 22.00. Specifică în mesaj numărul tău de telefon și localitatea în care locuiești. Mult succes și vânt bun din pupa!”, este mesajul Forțelor Navale Române.