A murit și adolescentul de 16 ani care a produs tragicul accident din Cobadin

Astfel, toți cei patru puști au decedat. Două fete de 13 și 16 ani au murit pe loc. Pasagerul aflat pe scaunul din dreapta, un băiat în vârstă de 17 ani, s-a stins din viață ieri, 7 august, iar astăzi și-a dat ultima suflare și adolescentul de 16 ani care a furat în noaptea fatidică mașina mătușii sale și a provocat tragedia.

Cum s-a petrecut accidentul mortal?

Pe 5 august, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.
“Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani. Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, transmite IPJ Constanța.