Vedeta “Grease”, Olivia Newton-John, a murit la 73 de ani. John Travolta: “Te iubesc atât de mult”

Colegii de breaslă și fanii din întreaga lume îi aduc un omagiu celei care a fost îndrăgita Olivia Newton-John. Vedeta a murit de cancer la vârsta de 73 de ani, la ferma din California, înconjurată de familie și prieteni.

Cântăreață și actriță australiană, născută în Marea Britanie, a fost cunoscută în special pentru rolul lui Sandy din pelicula Grease, unul dintre cele mai de succes musicaluri realizate vreodată.
Grease a fost cel mai mare hit de box-office din 1978 și i-a adus Oliviei Newton-John trei single-uri de succes, inclusiv You're The One That I Want și Summer Nights, ambele interpretate împreună cu John Travolta.
În urma veștii morții ei, mii de fani, precum și figuri celebre din lumea divertismentului, au împărtășit gânduri, amintiri și mesaje de condoleanțe:
Travolta a scris pe Instagram: "Impactul tău a fost incredibil. Te iubesc atât de mult. Ne vom regăsi undeva pe drum și vom fi din nou împreună.
Am fost al tău din prima clipa în care te-am vazut pentru totdeauna!" a adăugat el, semnând: — Danny al tău, John!

Actrița Stockard Channing - care i-a fost colegă în Grease - a spus: „Nu știu dacă am cunoscut o ființă umană mai frumoasă.
Olivia a fost esența verii - însorirea ei, căldura ei și grația ei sunt ceea ce îmi vin mereu în minte când mă gândesc la ea. Îmi va fi enorm de dor de ea."

Cântărețul Rod Stewart a numit-o „doamna perfectă, superbă, cu mare echilibru și cu o anumită sofisticare australiană”.
„Pantalonii ei spandex în Grease m-au inspirat pentru epoca mea „Da ya think I’m Sexy””, a adăugat el, făcând referire la ținuta neagră, strâmtă, emblematică pe care Olivia a purtat-o ​​la sfârșitul filmului. Celebra Oprah Winfrey a spus că „pozitivitatea ei a fost contagioasă”. „O să-mi fie dor de tine, Olivia”, a scris Oprah.

Regizorul filmului, Randal Kleiser, a spus că este prieten cu Newton-John de 40 de ani și „ea nu s-a schimbat niciodată, a fost întotdeauna exact așa cum și-o imaginează toată lumea”. „Era fermecătoare, drăguță, caldă... Există atât de multe clișee pe care le poți spune despre Olivia, dar în cazul ei totul a fost adevărat”.