Cursuri de influencer, blogger și vlogger la Universitatea din Galați

Nu este o glumă! Universitatea “Dunărea de Jos” din Galați bifează anul acesta o premieră în învățământul superior românesc:

“Cursurile se adresează tuturor celor care au absolvit cel puțin liceul, sunt pasionați de comunicarea în mediul online și își doresc să afle cât mai multe despre aceste noi meserii. Aceste module reprezintă o premieră în mediul universitar românesc și sunt organizate prin Departamentul de formare continuă și transfer tehnologic.

Cursanții vor avea posibilitatea de a învăța chiar de la bloggeri, vloggeri și influenceri cu vizibilitate în mediul online. Este vorba despre Gina BRADEA – blogger culinar; Gabriel COVEȘEANU – Cove – actor, prezentator de televiziune, influencer; Radu ALEXANDRU (Pitici Gratis) – blogger, vlogger; Dan-Cătălin PREDESCU – jurnalist, blogger și influencer gălățean. Acestora li se vor adăuga și profesori de la Facultatea de Litere a Universității „Dunărea de Jos” din Galați”, transmit reprezentanții instituției de învățământ.

De ce aceste cursuri la o Universitate de stat?
„Organizarea acestor cursuri este un prim pas în adaptarea conținuturilor noastre educaționale la noile cerințe de pe piața muncii, aflată într-o continuă schimbare. Pentru noi este foarte important să le oferim cursanților conținut relevant care să îi ajute să înceapă o carieră în acest domeniu. Vom avea atât informațiile teoretice, cât mai ales informații practice. Acesta este motivul pentru care am apelat la formatori care au deja experiență în acest domeniu și sunt în măsură să ofere informații aplicate”, a declarat Prof. univ. dr. Simona ANTOFI, decanul Facultăţii de Litere.

Taxa aferentă acestor programe de studii este de 300 de lei, corespunzătoare celor 20 de ore prevăzute în planurile de învățământ.