SEAS: Ultima săptămână de spectacole în aer liber

Teatrul de Stat Constanța, organizatorul SEAS 2022 - STAGIUNEA ESTIVALĂ A ARTELOR SPECTACOLULUI, a programat în ultima săptămână spectacole de succes, care îi vor face pe spectatori să aștepte cu nerăbdare stagiunea estivală a anului viitor. Cei care nu au venit încă la SEAS 2022, mai au la dispoziție încă o săptămână pentru a trăi experiența unor seri frumoase de vară cu teatru și muzică de cea mai bună calitate.

„Bigamul… după 20 de ani (Prins în plasă)”, o comedie efervescentă de Ray Cooney, în regia lui Gelu Colceag, este programată joi, 25 august, ora 20:30, la Teatrul de vară Soveja. Un spectacol al Teatrului Mic din București, care introduce publicul în existența complicată a unui taximetrist ce încearcă să ducă o viață dublă, ca soț și tatădevotat celor DOUĂ familii aflate la câteva străzi distanță, la Londra. „Prins în plasă” continuă acțiunea din „Bigamul”, cu încurcături, confuzii, invenții, situații disperate, lovituri de teatru, un final neașteptat și mult haz, căci nimeni nu poate rămâne serios la acest spectacol.

Duminică, 28 august, Teatrul EXCELSIOR Bucureștiprezintă unul dintre cele mai bune musical-uri produse în România, „FAMILIA ADDAMS”. „Regizat de incredibilul Răzvan Mazilu, musicalul de la Teatrul Excelsior îi aduce pe Morticia, Gomez și întregul neam Addams într-o nouă ipostază: Wednesday, micuța nonconformistă, s-a îndrăgostit de Lucas Beineke, un băiat normal, cu o familie obișnuită și mai puțin întunecată decât a ei. Anunțul venirii la cină a părinților pretendentului naște în cei din clanul Addams o multitudine de sentimente și trăiri, ridicând întrebarea: ce înseamnă să fii normal? Astfel, se conturează un spectacol care rămȃne fidel nebuniei și autenticității familiei Addams, cu umorul genial al lui Gomez, firea misterioasă a Morticiei, iubirea înflăcărată dintre aceștia, ciudățeniile lui Wednesday, Pugsley, Fester, Lurch și ale bunicii” (Maria Dumitru, „La cină cu Familia Addams la Teatrul Excelsior”, Teen-Press)
Săptămâna care a trecut, a șaptea și penultima săptămână a Stagiunii Estivale a Artelor Spectacolului, a continuat să demonstreze interesul din ce în ce mai mare al constănțenilor și al turiștilor pentru evenimente culturale de calitate. A fost printre cele mai dense săptămâni de la SEAS, iar publicul a umplut din nou cele două spații în aer liber.

S-a jucat cu sălile pline și chiar cu casa închisă: marți, spectacolul „Sunt o babă comunistă” produs de Teatrul Național „Mihai Eminescu” din Timișoara; joi, comedia românească de la Teatrul „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe, „Doi morți vii”; vineri, „California Suite” de la compania independentă UNTEATRU din București; sâmbătă și duminică, Teatrul NOTTARA din București cu spectacolele „Liniște în culise” și „Aici nu-i de joacă”.

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.mystage.ro, de la Info Point City Park Mall, de la Agenţia de bilete din Bd. Tomis nr. 97 (de joi până duminică) și, cu o oră înainte, de la casieria de la Teatrul de Vară Soveja.