Drogați la volan, pe străzile din Năvodari Video/Foto

Noaptea trecută, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari, împreună cu polițiști ai Secției 5 Rurală Cogealac au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere:

“Au fost legitimate aproximativ 200 de persoane, au fost controlate peste 150 de autovehicule, totodată fiind verificate 6 localuri publice.

În urma activităților, au fost aplicate 27 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 8.500 de lei, dintre care 23 la O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și 4 la Legea 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.
Totodată, a fost retras 1 certificat de înmatriculare.
De asemenea, polițiștii au constatat 2 infracțiuni la regimul rutier.
La razie au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța”, transmite IPJ Constanța.
Unul dintre cei sancționați de polițiștii rutieri este un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței, în orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive, pe 3 septembrie a.c., în jurul orei 22.00. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.
Tot pe 3 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiștii rutieri au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței, în orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru THC-5, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.
În ambele cauze au fost întocmite dosare de cercetare penală.