David Popovici împlinește astăzi 18 ani!

Campionul își aniversează astăzi,15 septembrie, ziua de naștere, iar întreaga Românie îi mulțumește pentru rezultatele fabuloase obținute anul acesta și îi urează “La mulți ani!”

Iată în continuare câteva dintre mesajele transmise:

  • Federația Română de Natație și Pentatlon Modern

„La Mulți Ani”, David!

S-a născut în România și a uimit o lume întreagă. Privit cu respect de toți adversarii și urmărit cu admirație de toată planeta, David Popovici - un adevărat fenomen al înotului și al sportului mondial - atinge azi vârsta majoratului.

Un adevărat campion, un sportiv senzațional și un om de o calitate remarcabilă, David Popovici își serbează azi ziua de naștere.

Campion european și mondial de juniori în probele de 100 m și 200 m liber, campion european și mondial de seniori în probele de 100 m și 200 m liber și deținător al recordului mondial de seniori în proba de 100 m liber, David împlinește azi frumoasa vârstă de 18 ani.

„La mulți ani”, David!

Îți mulțumim pentru toate bucuriile pe care ni le-ai adus, pentru toate emoțiile pe care ni le-ai generat, pentru toate nopțile albe în care ți-am ținut pumnii și abia așteptăm să aplaudăm următoarele tale succese!”

  • CS Dinamo București

“Sportivul anului în România, în Europa și probabil în lume împlinește astăzi, 15 septembrie, 18 ani! David Popovici a avut un 2022 fantastic, cu 13 medalii cucerite la cele patru mari competiții la care a participat. Dintre acestea, 11 au fost de aur.

Elevul antrenorului Adrian Rădulescu a uimit lumea natației cu ”dubla de aur” realizată în probele de 100 și 200 m liber la Mondialul de seniori, Europeanul de juniori, Europeanul de seniori și Mondialul de juniori. Toate performanțele au fost realizate într-un interval de două luni și jumătate.

Noi suntem mândri că reprezintă Clubul Sportiv Dinamo, iar astăzi îl vom sărbători la meciul din EHF Champions League de la Sala Polivalentă, alături de câteva mii de suporteri.

La mulți ani cu sănătate, David!”