Ce spune Poliția despre ambulanța căzută în șanț la Dacia? Copil de patru ani, rănit în accident Galerie FOTO/VIDEO

Noaptea trecută, în jurul orei 23.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecția bulevardelor Tomis cu Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța.

În urma impactului violent dintre o ambulanță și un taxi, ambulanța a ajuns în tranșeele săpate de firma contractată de Primărie pentru reabilitarea bulevardelor.

 

“Asistenta are un traumatism craniofacial și traumatism al membrelor superioare, ambulanțierul are traumatism toracic, copilul în vârstă de aproximativ 5 ani traumatism al membrelor, iar mama acestuia nu avea marcă traumatică”, informează Serviciul de Ambulanță Județean informează. Ulterior, la spital a ajuns și șoferul autoturismului implicat în accident.
 
 
Referitor la șocantul eveniment de noaptea trecută, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța precizează următoarele: “Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 44 de ani, și o ambulanță, condusă de un bărbat, de 62 de ani, care se deplasa având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 2 conducători auto, precum și a asistentei din ambulanță, o femeie, de 23 de ani și 2 pacienți care se aflau în ambulanță, de 19, respectiv 4 ani. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”