Patru locuințe au fost incendiate intenționat la Babadag!

S-a dat alarma în această noapte la Tulcea. Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” au fost alertați prin apel la numărul unic de urgență 112, în jurul orei 03:40, că în orașul Babadag a izbucnit un incendiu la două locuințe. Când au ajuns la fața locului, au constatat că focul era deja extins la patru case.

Salvatorii Stației de Pompieri Babadag au ajuns la fața locului cu două autospeciale de stingere, iar Detașamentului de Pompieri Tulcea a trimis în ajutor un echipaj format din 4 subofițeri cu o autospecială de stingere de capacitate mare:

"S-a intervenit pentru a se limita extinderea flăcărilor la locuințele învecinate și s-a reușit în timp operativ ca incendiul la a patra locuință să fie lichidat, iar în mai puțin de jumătate de oră de la primirea apelului incendiul a fost localizat.

Intervenția pompierilor a fost una dificilă și cu risc mare de propagare a incendiului deoarece casele din acea zonă a orașului sunt foarte apropiate una de alta, iar pompierilor le-a fost destul de greu să localizeze și să oprească la timp extinderea flăcărilor. Focul a fost stins în jurul orei 7.00. Potrivit specialiștilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost acțiunea intenționată", transmite ISU Tulcea. 

 
În urma incendiului, două locuințe au fost distruse de flăcări, o a treia a fost afectată parțial, iar la a patra casă a ars doar o mică suprafață din acoperiș. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.