Mărturie:“Ca să ajungem în curți, ne rupem picioarele! Azi am căzut pe pietrele lor” GALERIE FOTO

Coșmarul constănțenilor pare fără de sfârșit. Fie că locuiesc pe Alexandru Lăpușneanu, Ferdinand, Aurel Vlaicu sau în orice altă parte a orașului, viața aici a devenit o adevărată cursă cu obstacole, de la primele ore ale dimineții și până la lăsarea întunericului.

Am primit pe adresa redacției un mesaj transmis de un locuitor de pe Șoseaua Mangaliei. Vă invităm să îl citiți integral.
Cu siguranță, mulți dintre dumneavoastră se vor regăsi în povestea lui Costin T.:
Sunt constănțean și locuiesc pe Șoseaua Mangaliei. De câteva luni au început cu tot felul de lucrări, au spart tot. Ca să ajungem în curți ne rupem picioarele!!! Așa am pățit eu. Ne-au blocat accesul și este pur și simplu sport extrem să ajung la mine acasă. Azi am căzut pe pietrele lor.
Nici nu mai zic de parcatul mașinilor. Sau de cum se descurcă bătrânii, copiii, persoanele cu dizabilități, etc. Sunt atâția oameni care trebuie să iasă din curți și efectiv nu au cum. Am făcut mai multe poze ca să înțelegeți exact prin ce trecem. 
La momentul ăsta noi nu ne putem parca mașinile în curți.
Iar copiii când pleacă la școală merg pe carosabil… Șoseaua Mangaliei este o stradă intens circulată, mașinile trec cu viteză, plus că sunt foarte multe mașini de tonaj mare.
Nu suntem împotriva reabilitărilor, dar NU AȘA! Niciodată nu știm: când începe ceva, ce se face,când se termină. Este pur și simplu bătaie de joc. 
M-am tot documentat dar nu am văzut nicăieri nimic concret cu ce o să se facă. Doar modernizare, atât am găsit prin presă. 
Mă gândesc foarte serios să chem Primăria în instanță. Nu comunică nimic, ne ignoră pur și simplu. Ne creează un disconfort major și nu dau doi bani pe noi”, ne-a transmis constănțeanul Costin T.