Atenție! Alertă alimentară pentru mai multe sortimente de crenvurşti Wudy, retrase de la vânzare

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) informează că furnizorul Nordic Import Export a recurs la rechemarea voluntară a mai multor tipuri de crenvurşti Wudy vândute în România. Este vorba de crenvurşti Wudy clasic, la diferite gramaje, crenvurşti din pui şi curcan, crevurşti premium cu brânză/clasic, crenvurşti grill, crenvurşti hot dog Pavo. Decizia a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes.

Nordic Import Export, distribuitor în România al produselor WUDY, fabricantul AIA SpA Italia, a retras mai multe loturi de crenvurşti Wudy din toate punctele de vânzare din România.

”Această decizie a fost luată ca urmare a detectării Listeria Monocytogenes, ca măsură de precauţie, retrăgându-se în mod voluntar toate loturile de crenvurşti Wudy din toate punctele de vânzare din România pentru loturile şi sortimentele menţionate (…)”, transmit reprezentanţii firmei.

Clienţii care au cumpărat unul dintre aceste produse sunt rugaţi să nu îl consume şi să-l returneze la Serviciul clienţi din magazinul de la care l-au achiziţionat, urmând să li se restituie contravaloarea acestuia. Prezentarea bonului fiscal nu este necesară.