Atenție! Restricții pe Autostrada A2 București – Constanța timp de o lună

Circulația rutieră pe Autostrada A2 București - Constanța se va desfășura cu restricții, începând din această seară, timp de o lună, pentru lucrări care închid accesul dinspre A2 spre centura Capitalei, breteaua de coborâre.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că începând de astăzi, pe Autostrada A2 București – Constanța, pe sensul de mers către Constanța, pe segmentul de drum cuprins între km 10+544 m și 11+944 m, va fi instituită restricție de circulație, pe banda nr 1, respectiv banda de decelerare, fiind închis accesul dinspre A2 catre DNCB (breteaua de coborâre). Circulatia se va desfașura doar în banda nr 2 , iar ca ruta alternativă va fi utilizată iesirea catre comuna Cernica.

Durata lucrărilor va fi până la data de 16.12.2022, timp în care vor fi reparate rosturile de dilatatie de la podul ce trece pe deasupra DNCB.

Adaptați viteza, asigurați-vă și semnalizați din timp intenția de schimbare a benzii de circulație! Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență!