Pelerinaj cu elicopterul la mănăstire. Directorul Lumea Credinței: ”Începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie”

Răzvan Bucuroiu, director la „Lumea credinței", a venit cu elicopterul la Mănăstirea Lainici, din Defileul Jiului, județul Gorj. Sursele spun că traficul a fost oprit în zonă pentru ca elicopterul să poată ateriza în siguranță. Reprezentanții Poliției Gorj au transmis că vor face verificări: „În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un elicopter aterizând în parcarea Mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință".

Imaginile au ajuns în spațiul public pentru că Bucuroiu însuși și-a pus poze pe Facebook încă de la aterizare:

„Am recidivat, de data aceasta la Lainici. Chestia e că începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. Joacă de băieți mari, dar ne-a cam zgâlțâit în Defileu...”

Această postare a stârnit comentarii mai mult decât bizare, printre care afirmații că aș fi proprietar de elicopter. La așa ceva chiar nu știu ce să răspund, poate doar sperând că într-o zi mă voi plimba cu satelitul. Propriu, desigur.

Nu mă gândeam că o astfel de postare va genera bârfe aiuritoare, comentarii halucinante. Dar ne-am obișnuit cu asta în mediul nostru mioritic, nu-i așa? Din țânțar armăsar, din simplu ziarist proprietar de elicopter...”, a completat Răzvan Bucuroiu, director Lumea Credinței, pe pagina de Facebook, după ce scandalul a izbucnit în spațiul public.