Trafic de cocaină: Un bărbat și o femeie au fost prinși în flagrant de polițiștii constănțeni

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au desfășurat o acțiune într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc și mare risc. Două persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile.

În cursul zilei de ieri, 18 noiembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Constanța - Serviciul Antidrog au depistat, în flagrant delict, în municipiul Ploiești, județul Prahova, un bărbat, de 57 de ani și o femeie, de 56 de ani, în timp ce aveau, în autoturismul cu care se deplasau, un colet ce conținea 500 de grame de cocaină:

"Asupra acestora au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 7,34 grame de cannabis și 3 telefoane mobile. 

La aceeași dată, au fost puse în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Ploiești și municipiul București, la locuințele celor în cauză, fiind descoperite și ridicate 28 de kilograme de cannabis, 8.900 de lei, 150 de euro, o tabletă, 3 telefoane mobile, un cântar electronic ce conținea urme de THC, precum și alte bunuri cu valoare probatorie. 

În urma administrării probatoriului în cauză, procurorul de caz a dispus reținerea celor 2 persoane pentru 24 de ore, iar astăzi instanța de judecată a aprobat propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. 

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, de sprijinul B.C.C.O București și B.C.C.O. Ploiești, precum și al G.J.M. Ploiești și G.J.M. București" , transmite IPJ Constanța.