Cătălin Moroșanu, în fața elevilor din Ovidiu. A pledat împotriva consumului de droguri

Acum două zile, la invitația primarului George Scupra, din Ovidiu, Cătălin Moroșanu, cel mai iubit sportiv al luptelor de contact din România, a fost prezent în localitatea constănțeană.

Acesta a ținut un seminar pe teme sociale (bullying și prevenția împotriva consumului de droguri) în fața a peste 400 de elevi din Ovidiu (Liceul Tehnologic „Ion Podaru” , Școala Gimnazială Nr. 2 „Poet Ovidiu” și grupa de karate al Clubului Sportiv al orașului – Ashikara).

Copiii s-au bucurat de prezența marelui campion, iar la sfârșitul seminarului, după discuții libere și întrebări, au primit autografe și fotografii cu Cătălin Moroșanu.

„Ne onorează vizita lui Cătălin Moroșanu în orașul nostru și cred ca elevii noștri au nevoie de repere și de exemple pozitive. Sportul este cea mai bună alternativă pentru o viață sănătoasă și totodată îi ajută la disciplină și educație. Mă preocupă viitorul tinerei generații și de aceea facem tot ceea ce ține de noi să investim și să promovăm acest tip de evenimente. Le urez succes tuturor copiilor, la școală dar și în competițiile în care sunt angrenați și felicit părinții care își îndrumă copiii către sport.”, a declarat primarul George Scupra.