City Managerul Felicia Ovanesian nu știe cum arată Târgul de Crăciun din Constanța

Felicia Ovanesian, administrator public al orașului, a ținut ieri, în lipsa primarului, o conferință de presă, pentru a răspunde jurnaliștilor la toate întrebările zilei.

Discuția, una relaxată și plăcută de altfel, ne-a arătat, încă o dată, un adevăr incontestabil. În Primăria Constanța nu există o echipă sudată, instituția fiind împărțită în mai multe tabere, care încearcă din răsputeri să nu se calce pe bombeu. 

Spre exemplu, dacă vă vine să credeți, am întrebat-o pe doamna Ovanesian care este opinia dumneaei despre Târgul de Crăciun. Răspunsul a fost sincer, dar în același timp șocant. Felicia Ovanesian a vizitat târgul de la Budapesta, dar nu are idee cum arată târgul organizat în orașul nostru. Pentru simplul fapt că de organizare se ocupă Ionuț Rusu, iar între cei doi, știm deja, nu pare să existe șansa unei renconcilieri. 

”Nu am atribuții de organizare a evenimentelor. Anul trecut mi s-a părut drăguț, nu mi-a plăcut că a fost organizat în parc și a distrus spațiul verde. Nu e suficient timp pentru ca spațiul verde să se regenereze din iarnă până în primăvară. Mi-aș dori ca asemenea evenimente să nu se mai desfășoare în parcuri. Înclin să dau dreptate celor care susțin că Târgul de Crăciun organizat anul ăsta este insuficient pentru un oraș de 300 și de mii de locuitori, deși cu siguranță nu toți se duc să viziteze, așa cum nu am fost nici eu, spre rușinea mea”, ne-a răspuns Felicia Ovanesian.