Mircea Geoană a vorbit despre problemele de sănătate:“Acum sunt bine. Har Domnului!”

Secretarul General Adjunct al NATO, Mircea Geoană, a vorbit pentru prima dată despre problemele de sănătate cu care se confruntă, după ce a apărut fără păr și slăbit.

Mircea Geoană a abordat subiectul atât în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, cât și în emisiunea lui Marius Tucă, transmisă de Gândul:

"Viața nu-ți aduce exclusiv succes și bucurii, mai vin și necazuri, mai vine și boala. Mai vine și o problemă care se poate întâmpla la job, la slujbă, la pensie, se întâmplă.

Am fost la un control după 2009. Eram varză. M-au pus pe niște aparate și au măsurat un fel de intensitate energetică. Au început să se cheme unii pe alții. Doctorii cu asistentele, cu doctorii mai tineri, cu profesorul …se uitau la mine ca la un cobai. Și am stat câteva zile așa… m-am adunat, m-am speriat și apoi m-am dus din nou la medic. Rezultatul analizei era normal. Mi-au spus că nu au văzut în viața lor pe cineva care să fie atât de epuizat emoțional și energetic și, după câteva zile, să-și revină. Cazul meu a fost extrem. Ce vreau să zic este că trebuie să ai răbdare cu tine”, i-a spus Secretarul General Adjunct al NATO lui Damian Drăghici.

În spațiul public s-au vehiculat mai multe speculații legate de faptul că Geoană ar fi fost diagnosticat cu o boală extrem de grea, urmată de un tratament agresiv în urma căruia a rămas fără păr: 

„Sunt bine. Am avut o sperietură. Har Domnului și fiindcă am o genă bună, m-a ajutat să trec peste hop. Am avut o sperietură care a trecut. Ne uităm înainte”, a spus Mircea Geoană, în emisiunea lui Marius Tucă, transmisă de Gândul.