Caz șocant la Constanța: Un jandarm a fost găsit mort, în garajul casei sale din Lumina, cu gâtul tăiat

Polițiștii constănțeni au fost sesizați astăzi, în jurul orei 13.30 cu privire la faptul că un bărbat, de 40 de ani, a fost găsit inconștient, într-o anexă a locuinței sale din comuna Lumina, prezentând o plagă tăiată la nivelul gâtului. Bărbatul avea 40 de ani, era căsătorit, avea un copil mic și lucra ca jandarm în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis. Cel mai probabil, acesta s-a sinucis.

Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului militar din cadrul Parchetului Militar Constanța de pe lângă Tribunalul Militar București.

”Cu profund regret, confirmăm vestea tragică a decesului colegului nostru, care a fost găsit în această după-amiază în garajul casei sale. Ne exprimăm regretul pentru pierderea sa și transmitem condoleanțe familiei îndurerate. Jandarmul era subofițer în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța și avea 40 de ani. La cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt. Circumstanțele în care s-a produs evenimentul urmează să fie elucidate de către instituțiile abilitate. La nivelul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au fost dispuse, de urgență, verificări interne cu privire la cele întâmplate, urmând ca rezultatele să fie puse la dispoziția organelor abilitate. Dumnezeu să îl ierte!”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Române.