VIDEO: Vlad Țîru, ginerele lui Nicușor Constantinescu, își etalează noul Mercedes Maybach pe Instagram

În imaginile alăturate, postate duminică pe rețeaua de socializare Instagram, pot fi văzuți: Vlad Țîru, ginerele fostului președinte al Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu, alături de prietenii săi: Dragoș Ștefănescu (Tonis Trade) și Francesco Iordache (fiul răposatului Petrică Iordache) zis “Frank White.”

La volanul autovehiculului GLS Maybach, în valoare de aproximativ 150.000 de Euro, se află ginerele lui Nicușor Constantinescu, pe numele său complet Vlad Edward Flavius Țîru, devenit recent mare dezvoltator imobiliar în stațiunea Mamaia.

Vara trecută, Smaranda și Vlad Țîru, fiica și ginerele fostului președinte al Consiliului Județean Constanța, au depus la Agenția pentru Protecția Mediului un memoriu de prezentare ce prevede construirea unui bloc compus din 5 scări pe o suprafață măsurată de 8645 mp.

Discutăm de un total 220 de unități locative dintre care 90 vor fi garsoniere, 127 apartamente cu 2 camere și 3 apartamente cu 3 camere.

Afacerile lui Vlad Țiru și enigma Smarandei

Născut pe 15 februarie 1991 în localitatea Câmpulung, Vlad Țiru este asociat în nu mai puțin de patru societăți comerciale cu denumiri desprinse parcă din filmele americane, după cum urmează:

„Ranor & Gambino” SRL specializată în dezvoltare imobiliară (vezi celebrul clan Gambino), „The Butcher 01” SRL adică „Măcelarul” specializată în producţia şi conservarea cărnii , „Fish Trade” SRL specializată în comerţ cu amănuntul al peştelui, crustaceelor şi moluştelor și „Hotel Aquarium” SRL aceasta din urmă fiind și singura dintre societăți care pare să funcționeze, toate celelalte fiind fără angajați și rulaje financiare semnificative.

În ciuda situației financiare aparent precare, Vlad Țiru conduce totuși o mașină 150.000 de Euro și se pregătește să investească milioane de Euro în Mamaia, pe malul lacului Siutghiol, deși profiturile societăților sale sunt fie modeste, fie inexistente.

Care să fie oare legătura între imobiliare, conservarea cărnii și faptul că soția acestuia, Smaranda este absolventă a Facultății de Agronomie din București? Ghici ghicitoarea mea.