De ce a lipsit președintele CJC, Mihai Lupu, de la evenimentele dedicate zilei de 24 ianuarie?

Astăzi, politicienii constănțeni s-au înghesuit cu toții în Piața Ovidiu, pentru a sărbătorii ziua Micii Uniri. Evenimentele nu au fost anunțate public, fiind o surpriză pentru mulți dintre noi. Cel mai probabil, acest lucru s-a întâmplat pentru că actualii administratori ai orașului au dorit să evite furia constănțenilor, care ar fi avut cu siguranță câte ceva să le reproșeze. 

Ce s-a întâmplat în Piața Ovidiu? Câteva discursuri, o horă penibilă dansată de ochii lumii, fără chef. Ipocrizia cu care v-ați obișnuit, în fiecare an, din partea unor politicieni care nici măcar nu știu foarte clar ce semnifică ziua de 24 ianuarie.

Dacă în rândul celor prezenți, putem sesiza o lipsă de interes vizibilă, din partea președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, am sesizat o lipsă de interes totală. Acesta nu a participat la manifestări, preferând să-l lase pe vicepreședintele instituției, Stelian Gima, să-și asume rolul de reprezentat al CJC, atât personal cât și prin mesajele postate pe pagina instituției. 

Am dorit să aflăm unde se afla Mihai Lupu în acele momente, dar domnul președinte nu a dorit să ne lămurească, preferând să ne transmită că e implicat în alte evenimente, dar fără să dorească a ne spune și care sunt acele evenimente. 

Îl felicităm pe Mihai Lupu. Anonimatul în care s-a retras este cea mai bună postură în care se poate afla. Îi sugerăm să rămână acolo, în anonimat.