Candidatul surpriză pe care ar vrea PSD-iștii de la București să-l impună pentru Primăria Constanța

Ne aflăm la doar un an distanță de alegerile locale și PSD Constanța are o reală problemă în a identifica un posibil candidat cu care să fructifice scorul bun al partidului și să câștige primăria municipiului, pentru a-l înlătura de la conducerea orașului pe dezastruosul Vergil Chițac, căzut în dizgrația electoratului. 

Și, pentru că există voci care spun că scenariul din 2020, moment în care PSD Constanța a părut mai degrabă dornică să-l distrugă pe candidatul Decebal Făgădău, sursele noastre spun că liderii partidului, de la București, analizează problema viitorului candidat și iau în calcul mai multe nume. Surpriza numelor la care se gândesc șefii PSD vine din faptul că se caută un candidat care să nu facă parte din tabăra Stroe - Dumitrache. 

Unul dintre oamenii pe care liderii PSD îl iau în calcul pentru o viitoare candidatură este Florin Gheorghe. 

Fost deputat al Partidului Democrat din Constanța, acesta s-a alăturat social democraților în 2016, moment în care a fost numit director al RAEDPP. Odată cu înlăturarea lui Decebal Făgădău din partid, Florin Gheorghe a fost marginalizat de actuala conducere a partidului, fiind văzut ca un apropiat al fostului primar. 

Florin Gheorghe
Florin Gheorghe

Probabil tocmai acesta sunt argumentele pentru care PSD-iștii de la București se gândesc la această candidatură. Florin Gheorghe e tânăr, nu face parte din gașca Stroe - Dumitrache, iar asupra activității sale nu au planat niciodată suspiciuni. 

O posibilă candidatură interesantă, de urmărit. 

Etichete: