Surpriză! AUR vrea să câștige Consiliul Județean Constanța cu un avocat renumit

Se anunță o luptă acerbă pentru Consiliul Județean Constanța. Înainte cu un an de alegeri, prestația dezastruoasă a liberalului Mihai Lupu în fruntea instituției a redus substanțial șansele acestuia de a fi nominalizat de partid pentru a candida la un nou mandat. PNL Constanța s-a văzut obligată să-și caute un alt candidat și, la acest moment, Florin Mitroi pare a fi cel care va candida în locul lui Mihai Lupu. 

Când vine vorba de candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, lucrurile încă nu s-au lămurit. Mergând însă pe un fir logic, candidatul cu cele mai importante șanse pentru această luptă nu poate fi decât Horia Țuțuianu. 

Nu va fi însă o luptă în doi, așa cum ne-am obișnuit. AUR produce surpriza și va arunca în luptă un candidat atipic, în persoana lui Dumitru Bădrăgan, un avocat renumit la nivel național. 

Dumitru Bădrăgan
Dumitru Bădrăgan
 

Conform surselor noastre, liderii AUR sunt în discuții avansate cu avocatul constănțean, pentru o viitoare candidatură, în 2024.

Așadar, reprezentanții AUR schimbă modul de lucru și aleg un candidat diferit de oamenii cu care au defilat până în prezent, un profesionist în domeniul său de activitate, cu șanse reale de a exploata scorul electoral pe care AUR îl deține în acest moment la nivelul județului Constanța. 

Reamintim, conform sondajelor realizate, AUR este pe locul doi în preferințele electoratului din județul Constanța, fiind preferat de 21 % dintre constănțeni.