L-ați vota pe Ovidiu Cupșa, dacă va candida pentru Primăria Constanța din partea AUR?

Tot mai multe voci, din peisajul constănțean, ne spun că există discuții între reprezentanții AUR și directorul CERONAV, Ovidiu Cupșa, pentru o eventuală candidatură la Primăria Constanța. Dacă lucrurile se vor întâmpla într-o astfel de cheie, Ovidiu Cupșa ar renunța la statutul de membru al PNL, după mulți ani de activitate și, cel mai probabil, ar pierde și șefia CERONAV, pentru care liberalii nu i-ar mai oferi susținere. Astfel, putem spune că printr-o asemenea candidatură, Ovidiu Cupșa își pune în joc întreaga carieră. 

Întrebarea este, însă, l-ar vota constănțenii pe Cupșa, din postura de candidat al unui partid nu tocmai plăcut printre oamenii deștepți din oraș? Ar schimba ceva, în percepția negativă pe care o are AUR în mintea multora dintre noi? S-ar mai spăla imaginea partidului, în acest fel? Rămâne de văzut.

Ovidiu Cupșa nu este singurul care se luptă pentru a intra în cursa pentru Primăria Constanța, din partea AUR. Sursele noastre spun că reprezentanții partidului iau în calcul și un al doilea nume, surpriză, un om mai apropiat de biserică și mai pe placul unei anumite tabere din partid, mai ales că directorul CERONAV este cunoscut pentru faptul că înainte de fiecare rundă de alegeri ”amenință” că va candida, dar se răzgândește de fiecare dată. 

Ați vota pentru AUR, dacă va fi reprezentat de un candidat cu o imagine mult mai bună decât cea pe care o are partidul?

Etichete: