EXCLUSIV: Anchetă internă la IPJ Constanța după ce un polițist a parcat pe locul destinat personelor cu dizabilități

Un polițist a fost filmat de constățeni parcând mașina pe strada Griviței, pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

În imaginile postate pe grupul Constanța protestează, se poate observa cum omul legii iese din magazinul Tomis Mall și se îndreaptă către autovehicul, în timp ce câțiva cetățeni îl întreabă de ce a parcat pe acel loc, fără să țină seama de lege. Polițistul își cere scuze, spune că nu este din Constanța și nu știa că acel loc este rezervat persoanelor cu dizabilități.  

Constanța INFO a sesizat Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, iar reprezentanții acestuia au confirmat că a fost demarată o verificare internă:

"Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, cu privire la un polițist care ar fi parcat autospeciala, în municipiul Constanța, pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice următoarele:
La nivelul instituției noastre, în cauză au fost demarate verificări prin Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, cu privire la aspectele sesizate, urmând a se lua măsuri legale.", transmite IPJ Constanța.