Felix Stroe e amuzant! De frica liderilor de la București, și-a adus aminte că avem un primar incompetent

Când îi citești postările lui Felix Stroe, șmecherul șef de la PSD Constanța, nu știi dacă-ți vine să râzi sau să plângi. Știi însă un singur lucru, postările nu au legătură cu realitatea, acestea fiind construite mai degrabă pentru ochii liderilor de partid de la București, care, în opinia lui Felix Stroe nu prea știu cum stă treaba pe plan local și pot fi duși de nas. Așa de mare e teama lui Felix Stroe că va fi ”detronat” în viitorul apropiat, încât a ajuns să posteze niște ”filme” de comedie, sfidătoare la adresa constănțenilor. Dar, cum spuneam, nu constănțenii contează la acest moment pentru nenea Felix ci ochii liderilor care-l privesc atent. 

Bun, haideți să și argumentăm. Așa cum îi șade bine unui jurnalist care nu e și purtător de cuvânt al PSD Constanța. 

”Acum, după aproape ani de la pronunțarea divorțului PNL-USR la nivel național, după ce au mai stat la Constanța în concubinaj politic o perioadă, s-au găsit să facă și partajul, dar cu catrafusele în stradă. PSD Constanța nu s-a aflat NICIUN MOMENT în alianță cu primarul-catastrofă Chițac, de care până și PNL se dezice, cu jumătate de gură și pe la colțuri. Nici măcar după intrarea PSD la guvernare!”

Asta spune Felix Stroe pe pagina domniei sale de Facebook. Lipsa numărului de ani îi aparține, probabil i-a fost lene să numere. Și mai spune dumnealui că acțiunile primarului sunt aberante.

Cum spuneam, postarea aceasta nu e pentru noi, sau pentru constănțeni. Pentru că ar însemna că ne crede proști, orbi, surzi, plecați în vacanță de doi ani. 

Postarea asta este pentru șefii de la București. Pentru că noi am fost prezenți aici și am văzut proiectele propuse de Vergil Chițac în sprijinul afacerilor demarate de Ion Dumitrache. Vezi PUZ-ul de pe taluz sau bucata de plajă cumpărată de PSD-ist. La fel cum am văzut zecile de ședințe în care mâinile PNL și PSD s-au ridicat la unison, fie pentru proiectele liberalilor, fie pentru cele ale PSD-iștilor. 

Chiar domnul Dumitrache recunoaște că se vizitează des cu Vergil Chițac. Situație admisă mai nou și de Felicia Ovanesian. 

La Constanța, frăția PSD-PNL, în sprijinul partidelor și mai ales a afacerilor pe care le dețin politicienii celor două partide, a funcționat PERFECT. În realitate, nu pe Facebook. 

O știm cu toții. Și din păcate, pentru Felix Stroe, o știu și liderii PSD de la București.