S-a stins din viață Marian Rotaru, proprietarul "Cătălina Optic"

În această dimineața s-a stins din viața Marian Rotaru, proprietarul cunoscutei societăți de optică medicală "Cătălina Optic" din Constanța.

“Cu adâncă tristețe în suflet, ne aflăm astăzi în fața unei vești teribile. Cu regret profund vă anunțăm că șeful nostru iubit, administratorul Cătălina Optic, a părăsit această lume.

Cu o personalitate vibrantă și un suflet înțelept, Marian Rotaru a fost o sursă de inspirație pentru fiecare dintre noi. El și-a dedicat viața profesională învățăturii și creșterii noastre, iar impactul lui nu va fi niciodată uitat.

Domnul Marian ne-a fost nu doar un șef, ci și un mentor, un tată, un prieten și un susținător.

În acest moment de mare tristețe, ne întoarcem privirile asupra familiei greu încercate, oferind sprijin și susținere.

Pentru noi, echipa Cătălina Optic, a doua sa familie, va trăi în continuare prin valorile și învățăturile pe care ni le-a transmis.

Pentru cei ce doresc să aducă un ultim omagiu, vă informăm că trupul neînsuflețit va fi depus la Casa Clares - Cimitirul Central Constanța, în cursul zilei de mâine” a anuțat, în urmă cu puțin timp, echipa Cătălina Optic.

Din informațiile pe care le deținem, Marian Rotaru, în vârstă de 55 de ani, se afla internat în spital după ce în urmă cu câteva zile suferise un infarct miocardic.

Starea pacientului se ameliorase simțitor odată cu implantarea a două stenturi, dar în ciuda eforturilor medicilor, seara trecută, inima lui Marian Rotaru a încetat să mai bată. Condoleanțe familiei.