Avaria de pe șoseaua Mangaliei s-a agravat

În jurul orei 14.30 s-au finalizat lucrările de remediere a avariei survenite astăzi - 28 mai 2021, pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe Șoseaua Mangaliei nr.55.  Imediat s-au făcut manevrele de vane necesare pentru reluarea furnizării apei potabile însă, în scurt timp, a fost descoperită o nouă avarie, la o distanță de aproximativ 300 m față de prima lucrare, pe aceeași conductă. În prezent, echipele de intervenție desfășoară lucrări de remediere a acesteia, prin urmare, s-a sistat din nou furnizarea apei în zonă, până în jurul orei 22.00. 

Sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile: Șos. Mangaliei – Școlii – bd. 1 Mai – Caraiman – Șos. Mangaliei cu străzile adiacente, dar și Portul Constanța.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei în cel mai scurt timp.”, au transmis reprezentanții RAJA.

Alte anunturi